Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

De Nissewaard

Voor al uw werkzaamheden

De Nissewaard bied u alles wat u nodig heeft.


Wij bestaan uit een enthousiast team van vakmensen. Zowel jong als wat ervarener waardoor het beste van twee werelden voor u aan de slag gaan. Onze ervaren collega's werken al meer dan 20 jaar in de bouw wereld. Zijn inmiddels all round opgeleid waardoor zij op alle gebieden inzetbaar zijn. Onze jongere collega's zijn perfect op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden en technieken waardoor we een goed samengesteld team voor u klaar hebben staan.


De Nissewaard staat voor goede service en hoge kwaliteit. Wij helpen u het realiseren van uw dromen. Of dit nu kleine dromen zijn of grote dromen voor elke droomwens hebben wij een vakman klaar staan.


Wij zijn er trots op om te kunnen zeggen dat wij alle vakmensen binnen ons bedrijf hebben lopen. Dit betekend dat u maar 1 aanspreekpunt heeft en geen rekening hoeft te houden met de verschillende planningen van de verschillende vakmannen. Wij bieden dit alles in 1. Hierdoor is er een betere communicatie en een vlottere planning. Wel zo prettig voor u.


Het eerste contact bestaat vaak uit een telefoontje of email bericht. Aan de hand van de door u opgegeven informatie kunnen wij evt een prijsindicatie geven. Graag maken wij dan een afspraak met u om de huidige situatie te bekijken en in een persoonlijk gesprek uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Hierna ontvangt u van ons de uitgewerkte offerte. U heeft dan ook geen verrassingen achteraf.

Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

Mocht u besluiten de offerte te accepteren dan ontvangt u hiervan een bevestiging en wordt alles in overleg met u verder uitgewerkt en doorgezet naar de planning.


U weet van te voren hoe lang de werkzaamheden gaan duren en wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Waarom voor ons kiezen?

Kwaliteit en service zijn voor ons standaard . Niks geen verkooppraatjes maar duidelijke en eerlijke informatie


Eén aanspreekpunt, één planning. Scheelt tijd en is goedkoper dan allemaal verschillende aannemers